We begrijpen dat het frustrerend is om geen kaarten te kunnen bestellen voor jouw favoriete artiest. Voor populaire concerten is er vaak meer belangstelling dan het aantal kaarten dat beschikbaar is, wat automatisch inhoudt dat wij helaas vele fans moeten teleurstellen.

Wij kunnen het doorverkopen van kaarten helaas niet uitsluiten, maar wij willen structurele opkooppraktijken wel tegengaan. Door online kaarten te verkopen kunnen wij 'verdachte transacties' monitoren en eventueel kaarten die zijn opgekocht ongeldig verklaren zodat zij naar de echte fans kunnen gaan. Vaak bieden handelaren ook kaarten aan op hun websites terwijl zij deze niet in bezit hebben. Wij kunnen je verzekeren dat wij geen zaken doen met doorverkopers en dit op alle mogelijke manieren proberen tegen te gaan.


Zaken als de verificatie van de betaling met de betalingsplatforms, het blokkeren van ongewenst dataverkeer, het voorkomen van ticketscripts etc. worden continu geanalyseerd en servers worden bij aangepast om een perfect werkend systeem te creëren dat ook onder zulke uitzonderlijke omstandigheden onfeilbaar functioneert.