Onze officiële ticketingpartner Ticketmaster probeert voor al onze concerten waar ook zitplaatsen voor worden verkocht een zaalplattegrond in te voeren. Deze is te vinden op de bestelpagina van het evenement. Nadat je op de 'Koop kaarten' knop hebt geklikt kom je op deze pagina. Je hebt nu de optie om kaarten te boeken via 'best beschikbaar' of met de 'interactieve plattegrond'. Als je de 'interactieve plattegrond' selecteert, kun je bekijken waar jouw zitplaatsen zijn.