Onze ticketingpartner probeert voor al onze concerten waar ook zitplaatsen voor verkocht worden een zaalplattegrond in te voeren. Deze is te vinden op de bestelpagina van het evenement. Nadat je op de 'koop kaarten'' knop hebt geklikt kom je op deze pagina. Je hebt nu de optie om kaarten te boeken via 'best beschikbaar' of met de 'interactieve plattegrond'. Als je de 'interactieve plattegrond' selecteert, dan kun je bekijken waar jouw zitplaatsen zijn gesitueerd.

Let op: bij verwachte grote drukte op de website, bijvoorbeeld als de kaarten net in de verkoop gaan, staat de plattegrond niet online. Voor een groot aantal shows in bijvoorbeeld de AFAS Live geldt een vrije plaatskeuze. Je mag dan zelf bepalen waar je staat/zit tijdens het concert. In dit geval is er geen optie om via de interactieve plattegrond kaarten te bestellen.