Het kan voorkomen dat je al kaarten (voor staanplaatsen) hebt besteld, maar hier geen gebruik meer van kunt maken omdat je bijvoorbeeld jouw been hebt gebroken of net bent geopereerd. We raden je in dat geval aan om zo snel mogelijk jouw situatie door te geven via vraag@mojo.nl

Om jouw aanvraag in behandeling te kunnen nemen, hebben we naast een beschrijving van jouw situatie een aantal gegevens nodig: 


  • Jouw ordernummer van Ticketmaster (staat in je Ticketmaster account, een nummer van acht cijfers)

                                                

  • Het email adres waarmee de tickets zijn aangeschaft


We gaan bekijken of jouw kaart omgeboekt kan worden naar bijvoorbeeld een zitplaats (als dit voor jou mogelijk is) of wellicht dat er ruimte op het rolstoelplatform vrijgemaakt kan worden. We doen ons uiterste best om voor iedereen een passende oplossing te vinden en vragen jouw begrip voor de behandeltermijn. Echter kan deze aanvraag uiterlijk twee weken voor het evenement gedaan worden. 

Wanneer je dit later dan de twee weken voor het evenement aangeeft, kunnen wij helaas niks meer voor je betekenen en raden wij jou aan om de dag van het evenement naar een service of beveiligingsmedewerker te gaan. Zij zullen jou dan verder helpen om een passende oplossing voor jouw situatie te vinden.