Uiteraard heb je heel veel zin om weer naar een concert te gaan, maar de concertervaring zal misschien iets anders zijn dan wat je gewend bent. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden leggen we je graag uit wat de grootste veranderingen zijn:

• Je moet een coronatoegangsbewijs aan de deur laten zien. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of coronacheck.nl aanmaken met:
    • een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud
    • een vaccinatiebewijs
    • een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud
  • De inloop is ingedeeld in tijdsloten waarop je naar binnen kan. Voorafgaand aan het evenement ontvang je een infomail met daarin je tijdslot. We verzoeken je vriendelijk om je aan het aangegeven tijdslot te houden.
  • Aan de deur zal het coronatoegangsbewijs gecontroleerd worden aan de hand van een CoronaCheck App of een uitgeprinte versie  i.c.m. je ID-bewijs;

Vergeet niet om je ID-bewijs mee te nemen! Een kopie of foto van je ID-bewijs is niet geldig.

• Aan de deur wordt een gezondheidscheck uitgevoerd. Op grond hiervan is het mogelijk dat toegang wordt geweigerd;
  • Toegangskaarten worden enkel op naam verkocht. Van de bezoekers die voor de coronacrisis een kaartje hebben gekocht, zijn de gegevens van de koper bij ons bekend.
  • De rookruimte is gesloten;
  • Check de website van de zaal voor meer informatie over garderobefaciliteiten of het gebruik van kluisjes;
  • Het is gewoon mogelijk tijdens de show naar het toilet of naar de bar te gaan (met uitzondering van comedyshows waar tijdens de voorstelling de barren niet open zijn);
  • Je kunt alleen contactloos betalen.