De concertervaring zal anders zijn dan wat je gewend bent. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden leggen we je graag uit wat de grootste veranderingen zijn:

• Het is vooralsnog alleen mogelijk om zitplaatsen aan te schaffen, er worden geen staanplaatsen verkocht. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen;
  • Tickets worden enkel op naam verkocht;
  • Meezingen is niet toegestaan (update 1 juli 2020, kijk voor actuele informatie op Rijksoverheid.nl);
  • De garderobes en rookruimtes in de zalen zijn gesloten;
  • We vragen bezoekers de aangegeven looproutes (eenrichtingsverkeer) op te volgen;
  • Het is mogelijk tijdens de show naar het toilet of naar de bar te gaan, maar we verzoeken bezoekers zoveel mogelijk op hun zitplaats te blijven;
  • Het is enkel mogelijk om contactloos te betalen.