De meeste evenementen die vanwege het Coronavirus niet op de originele datum plaats kunnen vinden hebben inmiddels een alternatieve datum en voor een klein deel zijn we nog op zoek naar nieuwe data. Ons doel is om zo veel mogelijk concerten die niet plaats kunnen vinden te verplaatsen naar een alternatieve datum. Zodra we hier nieuws over hebben dan plaatsen we dit op onze website en kaartkopers worden per mail op de hoogte gesteld. Op mojo.nl/corona vind je een overzicht van alle verplaatste evenementen.

Voor verplaatste evenementen blijven de reeds gekochte tickets geldig voor de nieuwe datum. Wij raden je dus aan je ticket te bewaren en op een later moment van het evenement te genieten. Door je ticket te bewaren, help je de economische impact van de maatregelen rondom het coronavirus in de culturele sector op te vangen.

Mijn evenement is verplaatst en ik kan niet op de nieuwe datum

Wanneer je een ticket hebt voor een evenement dat is verplaatst, maar je bent verhinderd op de nieuwe datum, is het mogelijk je geld terug te vragen. Hoe je dit doet vind je in de e-mail die je na een verplaatsing ontvangt van Ticketmaster.


Mijn evenement is geannuleerd

Als je een ticket hebt voor een evenement dat is geannuleerd, krijg je het door jou betaalde bedrag teruggestort door Ticketmaster. Meer informatie hierover vind je in de e-mail die je na een annulering ontvangt van Ticketmaster.


Tegoed
Indien je eerder een tegoed hebt aangevraagd bij een verplaatst of geannuleerd evenement, dan kun je nog steeds gebruik maken van dit tegoed bij het aanschaffen van een ander ticket voor een door MOJO georganiseerd evenement. Het tegoed op je voucher blijft onbeperkt geldig. 


Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen dan hun je hier contact met ons opnemen.