De maatregelen vanuit de overheid verbieden alle evenementen tot 1 september. Van evenementen na die deze datum gepland staan, gaan wij er vooralsnog vanuit dat deze gewoon doorgaan. Aangezien de situatie dagelijks verandert en sommige artiesten genoodzaakt zijn ook concerten vanaf september te annuleren, raden we je aan om mojo.nl/corona in de gaten te houden. Hier vind je een overzicht van alle evenementen die zijn of worden geplaatst of geannuleerd. Over evenementen die hier niet worden genoemd is op dit moment (nog) geen nieuws. Als een event wordt verplaatst of geannuleerd, zullen we je hier uiteraard zo snel mogelijk over informeren per e-mail en op onze website.

Allianz biedt een annuleringsverzekering aan die je af kunt sluiten via de website van Ticketmaster. Als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten bij de aanschaf van jouw tickets voor een evenement dat na 31 augustus plaatsvindt, dan kun je direct met Allianz bespreken of je in jouw situatie aanspraak kunt maken op de verzekering.

Wij vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Zodra er meer nieuws is, delen wij dit op onze website en op onze FAQ’s. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen dan hun je hier contact met ons opnemen.