De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Wij proberen evenementen die gepland staan tot 1 juni zo veel mogelijk te verplaatsen naar een alternatieve datum. Zodra we hier nieuws over hebben ontvangen alle kaartkopers een e-mail en plaatsen we dit op onze website. Op mojo.nl/corona vind je een lijst met alle evenementen die geen doorgang kunnen hebben en bevestigde alternatieve data. Vanwege de enorme drukte door verplaatsingen, verwachten wij de maand april nodig te hebben om alles te regelen. Het is een uitzonderlijke situatie en we vragen jullie om begrip en vertrouwen.


Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij de concerten.


Naast de door ons gepromote concerten zijn ook alle shows in clubs waarvan wij de boekingen verzorgen geannuleerd of verplaatst. Bezoek de website van de betreffende club voor meer informatie.


Over evenementen die plaatsvinden na 31 mei hebben we momenteel (nog) geen nieuws. We stellen kaartkopers zo snel mogelijk per mail, via onze website en het Facebook event op de hoogte van verplaatsingen en annuleringen. We willen je vanwege de drukte vragen om onze website en jouw mailbox goed in de gaten te houden en geen contact op te nemen met onze klantenservice. Bekijk de veelgestelde vragen sectie op onze website voor meer informatie over verplaatste of afgelaste events i.v.m. het coronavirus.


Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen dan hun je hier contact met ons opnemen.